WELLNESS

VOOR Voet en onderbeen

Wellness voor voet en onderbeen

Een wellnessbehandeling voor uw voeten en onderbenen is zeer ontspannend en geeft een langdurig fris gevoel. De behandeling is uitermate geschikt als u last heeft van een ruwe, droge huid of van kloven of eelt.

Uw voeten krijgen eerst een kruidenbad. Deze kracht uit de natuur werkt zacht verwekend, neutraliseert geuren, helpt bij transpirerende voeten en werkt verlichtend bij vermoeide benen. Het heeft daarnaast ook een sterk reinigende werking, met speciale werkstoffen, waaronder Urea, Den, Eucalyptus en Rozemarijn.

Vervolgens krijgen uw voeten en onderbenen een peeling en een verzorgend voetmasker en ter afsluiting een weldadige massage.

 

Door deze massage krijgt de energie in uw lichaam een extra impuls en wordt de doorbloeding bevorderd. Niet alleen uw voeten, maar uw hele lichaam en geest komen volop in evenwicht.

Doordat alle peesjes, spiertjes en gewrichtjes worden behandeld, is de massage een ideale remedie bij zware, vermoeide voeten en benen. Ook wanneer u veel wandelt, aan hardlopen doet of als u behoefte heeft om eens een keertje lekker te ontspannen, is de wellnessbehandeling een echte aanrader.

 

Bij mij krijgen uw voeten de aandacht die ze verdienen.