MEDISCH PEDICURE

Een medisch pedicure heeft na de basisopleiding een aanvullende studie doorlopen om, naast de behandeling van alledaagse voetproblemen, ook alle soorten zgn. risicovoeten deskundig te kunnen behandelen.

 

Risicovoeten

Risicovoeten komen voor als gevolg van bepaalde ziekten en aandoeningen, ouderdom of een te lange periode van minder goede voetverzorging. Bij risicovoeten kunt u denken aan o.a. diabetes mellitus, reuma, spasticiteit, de ziekte van Parkinson, longproblemen, hartkwalen of dementie.

 

Kwaliteitsregister

Bij PURE Pedicure & Manicure bent u gegarandeerd van kwaliteit. De PURE pedicure heeft de studie Medisch Pedicure doorlopen en beschikt over specialistische technieken waarmee zij voor complexere voet- en nagelproblematiek meerdere opties kan bieden.

De PURE pedicure is geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP). Deze registratie garandeert niet alleen de juiste opleiding en richtlijnen en protocollen voor behandelingen, maar ook de verplichting tot het behalen van accreditatiepunten door bij- en nascholingen. Kennis en kunde blijven zodoende altijd actueel, zodat u kunt vertrouwen op een vakbekwame behandeling.

 

Behandeling risicovoeten

U kunt bij PURE Pedicure & Manicure terecht voor alle vormen van medische pedicurebehandelingen, ook als sprake is van complexe voetproblematiek.

 

Een medische pedicurebehandeling bij PURE bestaat uit:

het screenen van risicovoeten: hierbij wordt gekeken naar het oppervlakkige en het dieptegevoel in de voeten, de doorbloeding, de gewrichtbeweeglijkheid, de drukpunten op de voeten en de pasvorm van de schoenen

• algemene behandeling van risicovoeten

 

PURE Pedicure & Manicure salon

U kunt voor een medisch pedicurebehandeling terecht in de salon van PURE Pedicure & Manicure. Behandeling aan huis is niet mogelijk.